Szőke György grafikusművész fotó bemutatója rendelőnkben.

Szőke György Balatonszárszón élő és alkotó grafikusművész barátom elfogadta felkérésemet....

és a betegségükkel háziorvosi praxisunkat felkeresők szorongásainak enyhítése céljából új oldaláról mutatkozik be rendelőnkben rendelkezésünkre bocsájtván fotóinak egy részét.
Az alkotó - aki a Kieselbach Galéria  honlapján olvasható kommüniké szerint "Grafikus. Tanulmányait a Janus Pannonius Tanárképző Főiskola biológia-rajz szakán végezte 1977-ben. 1982-től az Ajkai Grafikai Műhely, 1995-től a Magyar Grafikusok Szövetségének, 1996-tól a Somogyi Alkotóművészek Egyesületének tagja. Balatonszárszón él. 1980 óta kiállító művész. Számos egyéni tárlaton mutatkozott be. Csoportos kiállításokon szerepelt Miskolcon 1987-ban, a Vigadó Galériában 1995-ben, 1997-ben, Olaszországban 1997-ben, a Műcsarnokban 2000-ben. Több elismerésben részesült." - megnyilatkozása a fotózásról.

"Balatoni vagyok, a természetben, a természettel élek a világ számomra legszebb helyén, de képzőművészként soha nem dolgoztam pleinair módon. Nekem erre való a fotó. Az motivál,hogy kiemelve az időfolyamból, olyan szerencsés együttállásokat rögzítsek,amelyek képzettársítási lehetőségeket adnak az azt szemlélő embereknek."
Szőke György grafikusművész.  

 

JÖJJÖN EL ÖN IS RENDELŐNKBE ÉS A KÉPEK MEGTEKINTÉSÉT KÖSSE ÖSSZE EGY

ORVOSI SZÜRŐVIZSGÁLATTAL! 
 

                      DR HÓDI ISTVÁN HÁZIORVOS.

 

2019.05.24.