A SOTE két negyedéves medikusa töltötte gyakorlatát praxisunkban... 2023. június.

 

"Az év során egyik blokkunk alatt sem éreztem olyan jól magamat se szakmailag se lelkileg, mint abban a nyugalmas és barátságos balatonszárszói kis rendelőben. A doktor úr és a hihetetlen kedves asszisztenciája visszaadta az orvoslásba vetett hitemet!"

/2023.06.13./

 
 
 
 
 
 
 
 
Kedves Doktor Úr!
 
Hihetetlen jól éreztük magunkat a múlt héten Vilmossal az Önök rendelőjében, próbáltam szavakba is önteni, kérem fogadja a legnagyobb tisztelettel és szeretettel! 
Ezt nyugodtan kitehetik/feltölthetik bárhova, hiszen minden szava úgy igaz, ahogy éreztem, és ahogy leírtam. 
Szeretettel üdvözlöm/üdvözöljük Évit és Ágit is, jó egészséget kívánunk!
Az esszét még nem írtuk meg, június 25. éjfél a határideje, amint készen lesznek, küldjük őket!
Szép napot!
A gondolataim az ott töltött 2 napról, melyet Word file-ban is csatoltam: 
 

Nehezen találom a megfelelő szavakat a mondandómhoz, hogy ne tűnjön túlzásnak, de szilárd meggyőződésem, hogy a Semmelweis Egyetemen töltött eddigi 4 évem alatt sosem találkoztam még ennyire emberséges, jólelkű és nagy tudású orvossal, mint Dr. Hódi István Zoltán.

Szinte ahogy beléptünk a rendelőbe, már az 1. perctől kezdve „kollégaként” kezelt minket, és alig vettük fel a köpenyünket, már azon kaptam magunkat, hogy -természetesen a doktor úr állandó útmutatása és ellenőrzése mellett – mi vizsgáltuk a betegeket, segíthettünk a státuszírásban, és nemcsak megcsináltuk az EKG-kat, hanem azonnal értékelhettük is őket. Hihetetlen befogadó és szeretetteljes vidéki rendelői közegbe csöppentünk a hallgató társammal arra a 2 napra, amit ott töltöttünk. Örökre emlékezni fogok azokra a tanácsokra és észrevételekre, melyekkel a doktor úr felvértezett bennünket a jövőre való tekintettel. Az év során egyik blokkunk alatt sem éreztem olyan jól magamat se szakmailag se lelkileg, mint abban a nyugalmas és barátságos balatonszárszói kis rendelőben. A doktor úr és a hihetetlen kedves asszisztenciája visszaadta az orvoslásba vetett hitemet!

Ha kételyeim támadnának hivatásomat illetően a jövőben, akkor azokat az emlékképeket fogom előhívni, amiket az elmúlt pár napban gyűjtöttem. Felemelő érzés volt látni, hogy ekkora tisztelettel és szeretettel viszonyultak a páciensek az orvosuk felé. Hiszen Dr. Hódi István Zoltán az Ő orvosuk, és nem másé!

 

Üdvözlettel,

Tóth-Kovalik Bálint, 4. éves orvostanhallgató .

 
 
 
 
Tisztelt Főorvos Úr!
 
Úgy érzem, hogy az Önnél töltött gyakorlat alatt nagyon sokat fejlődtem és sokat tanultam az orvoslásról és betegekhez való helyes hozzáállásról. A gyakorlat két napja alatt aktívan részt vehettünk a betegek vizsgálatában, a leletek értékelésében. Köszönjük, hogy engem és hallgatótársamat kollégaként kezelt és bevont a betegekkel való munkába!  Nagyon motiváló és nagyon hasznos volt nekem ez a gyakorlat, bár tovább tartott volna!
 
Tisztelettel,
Foratreuter Vilmos
Semmelweis Egyetem 4. évf. hallgató
 
 

Vilmos Forstreuter forstreuter.vilmos@gmail.com

jún. 21., Sze 11:19 (21 órával ezelőtt)
   
 
   
 

Forstreuter Vilmos Zoltán és Tóth-Kovalik Bálint a SOTE negyedéves medikusai rendelőnkben

teljesítette kötelezően előírt és vizsgával záródó családorvosi praxisgyakorlatát.                                                                  

A fiatal kollegák lelkesedéssel és érdeklődéssel végezték munkájukat és rendkivül jó

elméleti és gyakorlati ismeretekről tettek tanúbizonyságot..